Crno bijeli kremasti užitak

Predstavljamo vam crno-bijeli kremasti užitak – Milk kocke, koje će vas ostaviti bez daha  :)) Pogodne su za apsolutno svaku prigodu, i neće vas iznevjeriti. Izgledaju jako bogato i kremasto, što im daje dodatni plus, jer budimo iskreni, svi će da hrle prema njima i jednostavno neće moći odoljeti a da ih ne probaju :)) Topla preporuka :))

Sastojci:

Kore:
6 jaja
6 kaš. šećera
6 kaš. brašna
1 prašak za pecivo
4 kaš. kakaa
6 kaš. tople vode

Milk krem
1l mlijeka
100 g gustina
4 kaš. šećera
100 g bijele čokolade
250 g margarina
150 g šećera u prahu

Toping
200 g mliječne čokolade
5 kaš. mlijeka
4 kaš. šećera
150 g margarina

Priprema
Kore: Jaja umutiti sa šećerom. Brašno, prašak za pecivo i kakao pomiješati, dodati umućenim jajima i sve lagano zamiješati. Dodati i vodu i sjediniti masu. Razliti u veći pleh postavljen papirom za pečenje (koru presjeći na pola ). Peći na 180 C, 20 min.

Milk krem: Od litre mlijeka odvojiti 150 ml i zamiješati sa gustinom i šećerom. U preostalo mlijeko dodati bijelu čokoladu i staviti da provri. U provrelo mlijeko dodati gustin i kuhati dok ne dobije potrebnu gustinu. Kada se ohladi, dodati umućen margarin sa šećerom u prahu.

Toping: Čokoladu, šećer, mlijeko i margarin kuhati sve dok se sastojci ne sjedine. Kremu ohladiti, tako da bude kao omekšali margarin.

Filovanje: Koru premazati bijelim filom, zatim premazati topingom, staviti drugu koru i ponoviti postupak.
izvor http://club7.info/

Nema komentara:

Objavi komentar